DWT, de gezelligste zwemclub van Haarlem

Algemeen

Jeugdfonds Sport en Cultuur en Haarlempas maken sporten voor iedereen mogelijk
Al jaren werken wij samen met het Jeugdfonds Sport en Cultuur (JSC) en sportsupport voor Haarlempas houders.

Kinderen t/m 18 jaar kunnen gebruik maken van het JSC als de ouders niet genoeg verdienen. Ouders die een Haarlempas hebben kunnen via een intermediair (vaak op de school van de kinderen) een aanvraag doen voor betaling van de contributie. Bij leszwemmen kan er zowel een aanvraag worden gedaan voor de zwemlessen als voor een andere sport.
Het budget is dit jaar verhoogd. Daardoor blijft er vaak de mogelijkheid om een cheque te krijgen voor sportkleren. De intermediair op de school zal daar meer informatie over hebben.

Vergeet niet dat er ieder jaar een nieuwe aanvraag moet worden gedaan. Indien dit niet gebeurt, bent u zelf verantwoordelijk voor het voldoen van de contributie.

Voor personen ouder dan 18 jaar met een Haarlempas, is er een andere vorm van subsidie. Er kan een subsidie van € 100,00 per jaar worden aangevraagd. De rest van de contributie zal zelf moeten worden betaald. Hoeveel dat is, is afhankelijk van de activiteit die wordt bezocht (sport of Uur U). Hiervoor wordt altijd vier keer per jaar een factuur gestuurd.
De aanvraag van de subsidie werkt als volgt:
- inschrijven bij de vereniging
- aanvraag doen bij Sportsupport (Sportsupport.nl)
- als het wordt goedgekeurd worden de termijnfacturen aangepast

Ook hiervoor geldt dat een aanvraag een jaar geldig is. Daarna zal er een nieuwe aanvraag moeten worden voldaan. U bent hiervoor zelf verantwoordelijk. Indien dat niet gebeurt zal de volledige contributie in rekening worden gebracht.