DWT, de gezelligste zwemclub van Haarlem

Algemeen

Corona, update 24 maart
Het kabinet heeft nieuwe maatregelen getroffen en deze zullen gelden tot 1 juni. Hierdoor zullen alle trainingen en activiteiten tot die tijd worden opgeschort. Activiteiten die komen te vervallen zijn onder andere: Sportgala, Paastoernooi, Algemene Ledenvergadering 2020 (meer info volgt), Pinkstertoernooi. Met het vervallen van de trainingen zullen wij de komende facturen verminderen met de directe kosten. U zal hier nog een mail over ontvangen.

16 maart 2020

Het RIVM heeft de maatregelen om het Corona virus te beperken uitgebreid. Alle sportactiviteiten zijn opgeschort tot minimaal 6 april.
DWT en SRO volgen deze maatregelen. SRO houdt alle gymzalen en zwembaden gesloten tot en met maandag 6 april.
DWT zal ook geen trainingen, zwemlessen, droogtrainingen, vergaderingen etc. houden tot en met 6 april. Het sportgala zal niet door gaan en of het paastoernooi en de Algemene Ledenvergadering door kunnen gaan is op dit moment nog onduidelijk.

We houden jullie zo goed mogelijk op de hoogte.

12 maart 2020,

De KNZB heeft conform de vandaag bekendgemaakte richtlijnen van het kabinet en het RIVM besloten alle competities die door de zwembond worden georganiseerd in het gehele land stop te zetten tot en met 31 maart. De KNZB adviseert daarnaast alle verenigingen om geen verenigingsactiviteiten te organiseren tot en met 31 maart. Naast de wedstrijden geldt dit advies dus ook voor het leszwemmen, trainingen en andere activiteiten die in verenigingsverband plaatsvinden.

Wij houden ons aan het advies van de KNZB en het RIVM.

Daardoor vervallen alle  zwemlessen, trainingen en wedstrijden voor alle sportsectoren tot en met 31 maart, wellicht nog later.

Daarbij heeft SRO besloten de zwembaden per 13 maart te sluiten tot nader order.

Houd Facebook en de website in de gaten. Daar zullen we jullie op de hoogte houden.