Afzwemmen op vrijdag 3 november, 18.30uur

Met de ingang van het superspetters programma zijn er grote en minder grote veranderingen in gang gezet. Voor sommigen zal de wijziging van sommige afzwemdagen van zaterdag naar vrijdag fijn zijn en anderen zullen er aan moeten wennen.

Waar we voorheen met 2 uur badtijd voor het volledige afzwemprogramma soms zelfs nog te weinig tijd hadden, kunnen we voortaan voldoen met 1 uur. Immers: we hoeven geen 3 of zelfs 4 diploma's meer te toetsen. Oke, vooruit, de oplettende lezer merkt op dat we dit keer toch echt nog voor 3 diploma's afzwemmen. En wel: het b en c diploma en het Superspetters diploma. Maar aan de grote hoeveelheden kinderen die afzwemmen is toch wel een einde gekomen. 

Met het superspetters programma worden er voortaan ook 4 afzwemmomenten per kalenderjaar ingeroosterd. En zo kunnen we afwisselen tussen de zaterdag en de vrijdag. De volgende datum staat dus ook al gepland. Op zaterdag 23 december om 9uur wordt er afgezwommen voor enkel nog het c diploma en wederom superspetters. Vanaf 1 januari is er dan alleen nog superspetters. Een spannend moment waar we ook wel een beetje naar uitkijken. 

3 november wordt er om 18.30uur in het Boerhaavebad afgezwommen. De reguliere les vervalt!

Voor de afzwemmers: zorg dat je de juiste kleding bij je hebt en wees op tijd. Het is allemaal al spannend genoeg.

 

Veel succes!